ΓΑΜΟΣ

fillo wedding

Νοιώστε μια απρόβλεπτα όμορφη και ευρηματική διακόσμηση φρεσκων λουλουδιών στην πλέον προσωπική σας στιγμή. Βιώστε τον εξαιρετικό σχεδιασμό της τελετής με τον κομψό, ανθοστολισμό της. Απολαύστε το υψηλό επίπεδο υλοποίησής της με την μοντέρνα σχεδίαση μιας εκδήλωσης που αποπνέει φρεσκάδα αλλά και κομψότητα.

Οι προσκεκλημένοι σας θα εντυπωσιαστούν με τον ανθοστολισμό της εκκλησιας, τα μπουκέτα, τις γιρλαντες, την νυφική ανθοδέσμη και τις λαμπάδες. Σίγουρα θα εκτιμήσουν τις ιδέες διακόσμησης της δεξιωσης, το centerpiece των τραπεζιών του δείπνου, τα διακοσμημενα φαναρια, τα κερια, τις ειδικες κατασκευες και την κάθε λεπτομέρεια της διαμόρφωσης και του ανθοστολισμου του περιβαλλοντος χωρου.

Αναμφίβολα, χρειάζεστε χρόνο για να επιλέξετε το νυφικό φόρεμα, τις μπομπονιέρες, τις προσκλησεις, τα στεφανα, τα δώρα των καλεσμενων αλλά και να βρειτε τον καταλληλο συνεργατη, wedding planner για να δημιουργήσετε μαζι, ένα πλάνο γάμου, να οργανώσετε τη διακόσμηση, τον ανθοστολισμο της δεξιωσης, το κεντρικο θεμα της ροτοντας, το menu, το refreshment table, το candy bar, το τραπεζι ευχων, αλλά και το, photo-booth για την φωτογράφησή με τους καλεσμένους σας.

Επιλέξτε τον κατάλληλο συνεργάτη για το δημιουργικό σχεδιασμό και την άψογη υλοποίηση μιας ξεχωριστής εκδήλωσης, που θα εκπληρώνει τα όνειρα και θα ικανοποιεί τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Feel the Fillo experience.

FILLO WEDDING GALLERY