ΒΑΦΤΙΣΗ

fillo wedding

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία στη βάπτιση του παιδιού σας. Απολαύστε την ξεχωριστή στιγμή της οικογένειάς σας.

Ο δημιουργικός σχεδιασμός της εκδήλωσης με την ευρηματική διακόσμηση φυσικών λουλουδιών διαμορφώνει ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον για τους καλεσμένους σας. Απολαύστε την τελετή και τον κομψό ανθοστολισμό της εκκλησίας και της κολυμπηθρας. Νοιώστε το υψηλό επίπεδο υλοποίησής μιας εκδήλωσης που αποπνέει τη φρεσκάδα αλλά και την κομψότητα που σας αρμόζει.

Οι προσκεκλημένοι σας θα εντυπωσιαστούν με τον ανθοστολισμό, τα μπουκέτα, την γιρλαντα της κολυμπηθρας και την λαμπάδα. Σίγουρα θα εκτιμήσουν τις ιδέες διακόσμησης του χώρου δεξιωσης, των τραπεζιών και την κάθε λεπτομέρεια του set up της εκδήλωσης.

Αναμφίβολα, χρειάζεστε χρόνο για να επιλέξετε τις μπομπονιέρες,τα μαρτυρικα,τον στολισμο της κολυμπηθρας, δωρα για τους μικρους καλεσμενους σας και ένα πλάνο βάπτισης για να επιλεξετε τη διακόσμηση του χωρου, το candy bar, το sweet table.

Επιλέξτε τον κατάλληλο συνεργάτη για τον ευρηματικό σχεδιασμό και την άψογη υλοποίηση μιας ξεχωριστής εκδήλωσης που ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Feel the Fillo experience.

FILLO BAPTISM GALLERY